Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
6 7 8 - - 11 12
13 - - - - - -
- - - - - 25 26
27 - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - 21 22 23
24 - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre luxós apartament, situat al costat del Parc La Devesa al cor de Girona.
Entra al nostre ampli apartament de 3 habitacions, situat al primer pis, i rebràs una sensació d'obertura i relaxació. Amb un ampli espai per allotjar la teva família o grup d'amics, aquest és el refugi perfecte per crear records duradors. Descansa a l'acollidor saló, que inclou un balcó i grans finestrals corredisses que ofereixen unes vistes magnífiques de la zona.
L'apartament disposa de dos banys complets, assegurant privacitat i comoditat per a tots els hostes. Gaudeix del luxe d'un bany privat al dormitori principal, afegint un toc extra d'opulència a la teva estada. Cada detall s'ha tingut en compte per oferir-te la màxima comoditat.
La cuina moderna, ben equipada, és un paradís culinari, on podràs deixar anar el vostre xef interior i preparar àpats deliciosos. Tant si ets un entusiasta de la cuina com si només vols preparar un berenar ràpid, la nostra cuina té tot el que necessites per satisfer els teus desitjos.
Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés ràpid a Internet a tot l'apartament. Estigues connectat amb els teus éssers estimats o posa’t al dia amb la feina mentre gaudeixies de la serenitat del teu entorn.
Durant els calorosos mesos d'estiu, combat la calor amb el nostre refrescant sistema d'aire condicionat. Relaxa’t en la comoditat d'un entorn fresc i agradable, assegurant-te que tinguis una nit de son tranquil·la.
La teva comoditat és la nostra màxima prioritat, i ens hem encarregat de garantir que el nostre apartament estigui totalment equipat amb totes les comoditats que necessitis per a una estada còmoda. Des del moment en què travessis la porta, et sentiràs com a casa.
No perdis l'oportunitat de viure la combinació perfecta de luxe, comoditat i tranquil·litat. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic prop del Parc La Devesa i embarca't en un viatge inoblidable al cor de Girona.


Si voleu més informació o teniu alguna pregunta, feu-nos-ho saber.
També us podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.


Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre luxós apartament, situat al costat del Parc La Devesa al cor de Girona. Entra al nostre ampli apartament de 3 habitacions, situat al primer pis, i rebràs una sensació d'obertura i relaxació. Amb un ampli espai per allotjar la teva família o grup d'amics, aquest és el refugi perfecte per crear records duradors. Descansa a l'acollidor saló, que inclou un balcó i grans finestrals corredisses que ofereixen unes vistes magnífiques de la zona. L'apartament disposa de dos banys complets, assegurant privacitat i comoditat per a tots els hostes. Gaudeix del luxe d'un bany privat al dormitori principal, afegint un toc extra d'opulència a la teva estada. Cada detall s'ha tingut en compte per oferir-te la màxima comoditat. La cuina moderna, ben equipada, és un paradís culinari, on podràs deixar anar el vostre xef interior i preparar àpats deliciosos. Tant si ets un entusiasta de la cuina com si només vols preparar un berenar ràpid, la nostra cuina té tot el que necessites per satisfer els teus desitjos. Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés ràpid a Internet a tot l'apartament. Estigues connectat amb els teus éssers estimats o posa’t al dia amb la feina mentre gaudeixies de la serenitat del teu entorn. Durant els calorosos mesos d'estiu, combat la calor amb el nostre refrescant sistema d'aire condicionat. Relaxa’t en la comoditat d'un entorn fresc i agradable, assegurant-te que tinguis una nit de son tranquil·la. La teva comoditat és la nostra màxima prioritat, i ens hem encarregat de garantir que el nostre apartament estigui totalment equipat amb totes les comoditats que necessitis per a una estada còmoda. Des del moment en què travessis la porta, et sentiràs com a casa. No perdis l'oportunitat de viure la combinació perfecta de luxe, comoditat i tranquil·litat. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic prop del Parc La Devesa i embarca't en un viatge inoblidable al cor de Girona.


El pis està situat a la primera planta dun edifici dhabitatges amb ascensor al centre de Girona. Trobareu l'entrada al carrer Bonastruc de Porta, a prop de la Rotonda del Rellotge. Fem el check-in directament a l'apartament i no des de la nostra oficina. Ens trobem davant de l'entrada. Si veniu amb cotxe, us recomanem aparcar primer. Pots acostar-te/davant l'apartament per descarregar, però després has d'estacionar a un altre lloc. Quan ets a l'apartament és per a tu, i només per a tu. És casa teva a Girona!


La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 6 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.



L'edifici d'apartaments està situat en un carrer de sentit únic al centre, i no es permet el parc. Si vens amb cotxe, primer has d'estacionar. Si tens molt equipatge pots parar davant de l'edifici per descarregar. A prop hi ha un bon aparcament que et recomanem, Saba Berenguer i Carnicer. També hi ha molt aparcament gratuït, per exemple a La Copa, una mica més lluny. L'apartament està situat a la primera planta d'un edifici amb ascensor. Tingues en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, pot haver-hi una mica de soroll al carrer. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i t’agraïm la vostra comprensió. El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00). Tingues en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals: - De 21:00 a 23:00, 20 euros; - De 23:00 a 00:00, 40 euros; - En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00. Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per tu. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga a través d'Airbnb, excepte la taxa turística. L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.




Quan es tracta dubicació, no es pot demanar més. Situat al costat del Parc La Devesa, tindràs accés directe a un oasi de tranquil·litat al cor de Girona. Doneu un passeig tranquil pel parc, respiri l'aire fresc i submergiu-vos en la bellesa de la natura. Aquest apartament no només ofereix una ubicació privilegiada al costat del Parc La Devesa, sinó que també gaudeix de la proximitat a la Placa de la Independència i al Barri Vell. La Plaça de la Independència és una plaça bulliciosa coneguda pel seu ambient animat i cafès encantadors, cosa que la converteix en un lloc ideal per relaxar-se i observar la gent. El Barri Vell, o Ciutat Vella, és un barri històric caracteritzat pels seus carrers estrets i sinuosos, edificis antics i arquitectura pintoresca. Si t'allotges en aquest apartament, tindràs l'avantatge afegit d'estar molt a prop d'aquestes vibrants atraccions, cosa que et permetrà submergir-te completament en el ric patrimoni cultural de Girona.



Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb taxi (uns 35 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació d'autobusos, que es troba a 10 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. Al carrer on es troba l'apartament no hi ha aparcament. No obstant això, pots parar per descarregar l'equipatge. Però després cal aparcar el cotxe a un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un garatge de pagament disponible a prop de l'apartament que recomanem: Aparcament Saba Berenguer i Carnicer. Nous Jutjats 17001, Girona. Està a 5 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia més econòmic. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 5 minuts caminant.


Viu la combinació perfecta de confort i comoditat al nostre luxós apartament, situat al costat del Parc La Devesa al cor de Girona.
Entra al nostre ampli apartament de 3 habitacions, situat al primer pis, i rebràs una sensació d'obertura i relaxació. Amb un ampli espai per allotjar la teva família o grup d'amics, aquest és el refugi perfecte per crear records duradors. Descansa a l'acollidor saló, que inclou un balcó i grans finestrals corredisses que ofereixen unes vistes magnífiques de la zona.
L'apartament disposa de dos banys complets, assegurant privacitat i comoditat per a tots els hostes. Gaudeix del luxe d'un bany privat al dormitori principal, afegint un toc extra d'opulència a la teva estada. Cada detall s'ha tingut en compte per oferir-te la màxima comoditat.
La cuina moderna, ben equipada, és un paradís culinari, on podràs deixar anar el vostre xef interior i preparar àpats deliciosos. Tant si ets un entusiasta de la cuina com si només vols preparar un berenar ràpid, la nostra cuina té tot el que necessites per satisfer els teus desitjos.
Entenem la importància de mantenir-se connectat, per això oferim accés ràpid a Internet a tot l'apartament. Estigues connectat amb els teus éssers estimats o posa’t al dia amb la feina mentre gaudeixies de la serenitat del teu entorn.
Durant els calorosos mesos d'estiu, combat la calor amb el nostre refrescant sistema d'aire condicionat. Relaxa’t en la comoditat d'un entorn fresc i agradable, assegurant-te que tinguis una nit de son tranquil·la.
La teva comoditat és la nostra màxima prioritat, i ens hem encarregat de garantir que el nostre apartament estigui totalment equipat amb totes les comoditats que necessitis per a una estada còmoda. Des del moment en què travessis la porta, et sentiràs com a casa.
No perdis l'oportunitat de viure la combinació perfecta de luxe, comoditat i tranquil·litat. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic prop del Parc La Devesa i embarca't en un viatge inoblidable al cor de Girona.


L'edifici d'apartaments està situat en un carrer de sentit únic al centre, i no es permet el parc. Si vens amb cotxe, primer has d'estacionar. Si tens molt equipatge pots parar davant de l'edifici per descarregar.
A prop hi ha un bon aparcament que et recomanem, Saba Berenguer i Carnicer. També hi ha molt aparcament gratuït, per exemple a La Copa, una mica més lluny.
L'apartament està situat a la primera planta d'un edifici amb ascensor.

Tingues en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, pot haver-hi una mica de soroll al carrer. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i t’agraïm la vostra comprensió.

El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00).
Tingues en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals:
- De 21:00 a 23:00, 20 euros;
- De 23:00 a 00:00, 40 euros;
- En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00.
Per descomptat, si el teu avió es retarda i arribes després de les 00:00, estarem allà per tu.

Taxa turística:
L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Equipament

  • Ascensor Ascensor
  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Bany Bany
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top