Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - 25 -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- 4 5 6 - - -
- 11 12 13 - - -
- - - - - - -
- - 26 27 28 - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Benvingut al nostre apartament de 3 habitacions i 2 banys, perfectament enclavat al cor de Girona. Situat a la plaça de Marquès de Camps, a un pas de l'històric Barri Vell, el punt de partida ideal per a la teva inoblidable aventura.
Endinsa't en un món de comoditat i estil en entrar al nostre apartament. Amb tres habitacions dobles espaioses, hi ha espai perquè tothom pugui relaxar-se després d'un dia d'exploració. Trobaràs dos banys complets.
La nostra cuina totalment equipada és un refugi per als amants de la cuina. Prepara deliciosos plats amb facilitat amb electrodomèstics moderns i un ampli espai al taulell. Tant si ets un xef experimentat com si simplement vols preparar un berenar ràpid.
Gaudeix de la màxima relaxació amb les comoditats modernes del nostre apartament. Mantingue't fresc i còmode amb l'aire condicionat i connecta't amb accés ràpid a Internet. Tant si estàs reproduint els teus programes preferits com si et poses al dia amb la feina, tindràs la velocitat que necessites.
Imagina sortir per la teva porta i trobar-te al cor vibrant de Girona. La plaça del Marquès de Camps és un nucli d'activitats, amb cafeteries, restaurants i botigues encantadores que esperen ser explorades. L'històric Barri Vell, un tresor d'història i cultura, és a només 5 minuts a peu.
Viu l'autèntic estil de vida gironí mentre vius com un local. El nostre apartament està situat a la 4a planta d'un edifici amb encant, que ofereix una visió única de la bellesa arquitectònica de la ciutat. Tingues en compte que no hi ha ascensor.
No perdis l'oportunitat de fer records inoblidables a Girona. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic i submergeix-te en la bellesa, la cultura i l'encant d'aquesta ciutat encantadora. La teva aventura catalana t'espera!


Si vols més informació o tens alguna pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.



Benvingut al nostre apartament de 3 habitacions i 2 banys, perfectament enclavat al cor de Girona. Situat a la plaça de Marquès de Camps, a un pas de l'històric Barri Vell, el punt de partida ideal per a la teva inoblidable aventura. Endinsa't en un món de comoditat i estil en entrar al nostre apartament. Amb tres habitacions dobles espaioses, hi ha espai perquè tothom pugui relaxar-se després d'un dia d'exploració. Trobaràs dos banys complets. La nostra cuina totalment equipada és un refugi per als amants de la cuina. Prepara deliciosos plats amb facilitat amb electrodomèstics moderns i un ampli espai al taulell. Tant si ets un xef experimentat com si simplement vols preparar un berenar ràpid. Gaudeix de la màxima relaxació amb les comoditats modernes del nostre apartament. Mantingue't fresc i còmode amb l'aire condicionat i connecta't amb accés ràpid a Internet. Tant si estàs reproduint els teus programes preferits com si et poses al dia amb la feina, tindràs la velocitat que necessites. Imagina sortir per la teva porta i trobar-te al cor vibrant de Girona. La plaça del Marquès de Camps és un nucli d'activitats, amb cafeteries, restaurants i botigues encantadores que esperen ser explorades. L'històric Barri Vell, un tresor d'història i cultura, és a només 5 minuts a peu. Viu l'autèntic estil de vida gironí mentre vius com un local. El nostre apartament està situat a la 4a planta d'un edifici amb encant, que ofereix una visió única de la bellesa arquitectònica de la ciutat. Tingues en compte que no hi ha ascensor. No perdis l'oportunitat de fer records inoblidables a Girona. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic i submergeix-te en la bellesa, la cultura i l'encant d'aquesta ciutat encantadora. La teva aventura catalana t'espera!


L'apartament està situat a la quarta planta d'un edifici d'apartaments sense ascensor al centre de Girona. Trobareu l'entrada a l'animada plaça de la plaça Marquès de Camps. El registre d'entrada el fem directament a l'apartament i no des de la nostra oficina. Ens trobem davant de l'entrada. Si veniu amb cotxe, primer heu d'estacionar. No hi ha possibilitat d'estacionar davant de l'edifici. Si teniu molt equipatge, és possible que trobeu llocs a prop de l'apartament per aturar-vos un moment, però no hi ha aparcament gratuït. Si us atureu a descarregar, no deixeu mai el cotxe sol. Quan estàs a l'apartament és per a tu, i només per a tu. És casa teva a Girona!


La nostra oficina està al Carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a només 8 minuts a peu, on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Ens complau donar-te la benvinguda al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials o si tens cap pregunta. Estarem encantats d’ajudar. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.


L'edifici d'apartaments està situat en una plaça animada del centre, i no hi podeu aparcar. Fins i tot una descàrrega ràpida és difícil. Per tant, si veniu amb cotxe, us recomanem que aparqueu primer. A prop hi ha un bon aparcament que us recomanem, Saba Santa Caterina. També hi ha molt d'aparcament gratuït, per exemple a La Copa, però això és una mica més lluny. L'apartament està situat quarta planta d'un edifici sense ascensor. Tingueu en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, pot haver-hi algun soroll al carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i us agraïm la vostra comprensió. El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00). Tingueu en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals: De 21:00 a 23:00, 20 euros; De 23:00 a 00:00, 40 euros; En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00. Per descomptat, si el vostre avió es retarda i arribeu després de les 00:00, estarem allà per vosaltres. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga a través d'Airbnb, excepte la taxa turística. L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Situat al cor de Girona, el barri de la plaça del Marquès de Camps ofereix una combinació encantadora d'història, cultura i modernitat. Aquest barri vibrant és un microcosmos de tot allò que fa de Girona una destinació realment captivadora. La plaça porta el nom del marquès de Camps, una figura destacada del passat de Catalunya. A mesura que exploreu, trobareu una combinació captivadora d'estils arquitectònics, des del medieval i el gòtic fins al barroc, que conviuen harmònicament. A només 5 minuts a peu de l'apartament, us trobareu al Barri Vell, el nucli antic de Girona. Passeja per carrerons laberíntics, visita l'emblemàtica catedral de Girona i descobreix joies amagades a cada racó. L'encant medieval dels barris és realment captivador. Els restaurants i les cafeteries locals envolten els carrers i ofereixen una deliciosa varietat de cuina catalana i espanyola. Tant si esteu assaborint tapes tradicionals com si us dediqueu a les delícies gastronòmiques modernes, trobareu alguna cosa per satisfer el vostre paladar. A la plaça del Marquès de Camps, experimentaràs l'essència de Girona, un lloc on història i modernitat s'entrellacen a la perfecció, on cada racó té una història i on la vibrant cultura local t'acull amb els braços oberts. Tant si sou un aficionat a la història, un amant de la cuina, un amant de l'art o simplement un explorador de cor, aquest barri us ofereix alguna cosa especial. És un tros de l'ànima de Girona, esperant que descobreixis i gaudeixis.


Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi (uns 35 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació de tren, que es troba a 7 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Parking Saba Santa Caterina: Plaça de l’hospital, 17001, Girona. Està a 4 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia més econòmic. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 14 minuts caminant.

Benvingut al nostre apartament de 3 habitacions i 2 banys, perfectament enclavat al cor de Girona. Situat a la plaça de Marquès de Camps, a un pas de l'històric Barri Vell, el punt de partida ideal per a la teva inoblidable aventura.
Endinsa't en un món de comoditat i estil en entrar al nostre apartament. Amb tres habitacions dobles espaioses, hi ha espai perquè tothom pugui relaxar-se després d'un dia d'exploració. Trobaràs dos banys complets.
La nostra cuina totalment equipada és un refugi per als amants de la cuina. Prepara deliciosos plats amb facilitat amb electrodomèstics moderns i un ampli espai al taulell. Tant si ets un xef experimentat com si simplement vols preparar un berenar ràpid.
Gaudeix de la màxima relaxació amb les comoditats modernes del nostre apartament. Mantingue't fresc i còmode amb l'aire condicionat i connecta't amb accés ràpid a Internet. Tant si estàs reproduint els teus programes preferits com si et poses al dia amb la feina, tindràs la velocitat que necessites.
Imagina sortir per la teva porta i trobar-te al cor vibrant de Girona. La plaça del Marquès de Camps és un nucli d'activitats, amb cafeteries, restaurants i botigues encantadores que esperen ser explorades. L'històric Barri Vell, un tresor d'història i cultura, és a només 5 minuts a peu.
Viu l'autèntic estil de vida gironí mentre vius com un local. El nostre apartament està situat a la 4a planta d'un edifici amb encant, que ofereix una visió única de la bellesa arquitectònica de la ciutat. Tingues en compte que no hi ha ascensor.
No perdis l'oportunitat de fer records inoblidables a Girona. Reserva avui la teva estada al nostre apartament turístic i submergeix-te en la bellesa, la cultura i l'encant d'aquesta ciutat encantadora. La teva aventura catalana t'espera!


L'edifici d'apartaments està situat en una plaça animada del centre, i no hi podeu aparcar. Fins i tot una descàrrega ràpida és difícil. Per tant, si veniu amb cotxe, us recomanem que aparqueu primer.
A prop hi ha un bon aparcament que us recomanem, Saba Santa Caterina. També hi ha molt d'aparcament gratuït, per exemple a La Copa, però això és una mica més lluny.
L'apartament està situat quarta planta d'un edifici sense ascensor.

Tingueu en compte que l'apartament està situat al centre de la ciutat. Tot i que Girona no és una ciutat concorreguda les 24 hores del dia, pot haver-hi algun soroll al carrer si les finestres estan obertes. Demanem disculpes per les molèsties que això pugui ocasionar i us agraïm la vostra comprensió.

El registre d'entrada tardà no és cap problema, però tenim una política (després de les 21:00).
Tingueu en compte que el registre d'entrada més tard de l'hora comporta els següents càrrecs addicionals:
- De 21:00 a 23:00, 20 euros;
- De 23:00 a 00:00, 40 euros;
- En principi no és possible fer el registre d'entrada després de les 00:00.
Per descomptat, si el vostre avió es retarda i arribeu després de les 00:00, estarem allà per vosaltres.

Taxa turística:
L'impost turístic és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L'impost és d'1,10 euros per persona (de 16 anys i més) per nit, per a un màxim de 7 nits.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top