Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

març 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 - - -
abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - 27 28
29 30
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - 26
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - 6 7 - -
- - - - - - -
- - 19 20 - - -
- - - - 28 29 30

Descripció

Bonic i totalment únic apartament de tres habitacions en un edifici històric del 1879, al cor del Barri Vell. És un apartament que ha estat recentment reformat amb molta cura pels detalls. S'han conservat i restaurat antics elements clàssics en excel·lents condicions, combinats amb elements industrials contemporanis. El nom 'Rajoles' ve donat ja que a quasi totes les habitacions de l'apartament s'hi poden trobar les típiques rajoles catalanes antigues. Un lloc meravellós, perfecte per relaxar-te i gaudir de tota la bellesa que ofereix la ciutat de Girona.

L'apartament està a la segona planta d'un edifici històric al centre de Girona amb l'entrada al carrer de l'Argenteria, l'extensió de la Rambla de la Llibertat. L'edifici no té ascensor, però l'entrada és espaiosa i les escales no són gaire empinades. El balcó ofereix excel·lents vistes de determinats festivals duts a terme a La Rambla en determinats moments de l'any, per exemple el Tarlà de l'Argenteria (un ninot de l'època de la pesta que fa acrobàcies). Des d'un punt de vista mediambiental, es va prendre una decisió conscient de no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions tenen ventiladors de sostre de qualitat que genera suficient aire fresc. Les finestres són de molt bona qualitat i no deixen entrar la calor en les èpoques d'estiu ni el fred a la temporada d'hivern. El menjador té un còmode sofà amb dues butaques i hi ha una espaiosa taula amb sis cadires. Hi ha wifi amb fibra òptica i una gran Smart TV. Hi ha tres habitacions, totes elles amb llit doble (150x200, 145x190, 140x200). L'habitació del front té accés al balcó i consta d'un escriptori. La cuina té un disseny clàssic i industrial i està equipada amb totes les modernes comoditats. Tot el que es troba és d'alta qualitat. Rentavaixelles, forn, microones... per tal que tinguis una agradable estada. Hi ha un lavabo molt ampli amb un disseny únic. Trobaràs una pica, una dutxa i un lavabo. Al rebedor, darrere una paret, hi ha el safareig amb una rentadora. Molt pràctic, sobretot per a ciclistes, ja que és un espai extra per guardar bicicletes o equipatge.

Si vols més informació o tens qualsevol pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb opcions d'aparcament, indicacions, trasllats cap a i des de l'aeroport/platja.



Bonic i totalment únic apartament de tres habitacions en un edifici històric del 1879, al cor del Barri Vell. És un apartament que ha estat recentment reformat amb molta cura dels detalls. S'han conservat i restaurat antics elements clàssics en excel·lents condicions, combinats amb elements industrials contemporanis. El nom 'Rajoles' ve donat ja que a quasi totes les habitacions de l'apartament s'hi poden trobar les típiques rajoles catalanes antigues. Un lloc meravellós, perfecte per relaxar-te i gaudir de tota la bellesa que ofereix la ciutat de Girona. L'apartament està a la segona planta d'un edifici històric al centre de Girona amb l'entrada al carrer de l'Argenteria, l'extensió de la Rambla de la Llibertat. L'edifici no té ascensor, però l'entrada és espaiosa i les escales no són gaire empinades. El balcó ofereix excel·lents vistes dels diversos festivals duts a terme al llarg de La Rambla en determinats moments de l'any, per exemple el Tarlà de l'Argenteria (un ninot de l'època de la pesta que fa acrobàcies). Des d'un punt de vista mediambiental, es va prendre una decisió conscient de no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions tenen ventiladors de sostre que generen suficient aire fresc. Les finestres són de molt bona qualitat i no deixen entrar la calor en les èpoques d'estiu ni el fred a la temporada freda. El menjador té un còmode sofà amb dues butaques i hi ha una espaiosa taula amb sis cadires. Hi ha wifi amb fibra òptica i una gran Smart TV. Hi ha tres habitacions, totes elles amb llit doble (150x200, 145x190, 140x200). L'habitació del front té accés al balcó i consta d'un escriptori. La cuina té un disseny clàssic i industrial i està equipada amb totes les modernes comoditats. Tot el que es troba és d'alta qualitat. Rentavaixelles, forn, microones... per tal que tinguis una agradable estada. Hi ha un lavabo molt espaiós amb un disseny únic. Trobaràs una pica, una dutxa i un lavabo. Al rebedor, darrere una paret, hi ha el safareig amb una rentadora. Molt pràctic, sobretot per a ciclistes, ja que és un espai extra per guardar bicicletes o equipatge.


L'apartament està a la segona planta d'un edifici clàssic sense ascensor al cor del Barri Vell. Des d'aquí tens tota la bellesa que ofereix Girona sense necessitat de caminar. L'entrada es compartida amb altres residents, però l'apartament és especialment per tu. És la teva casa a Girona!



La nostra oficina està al centre del barri vell, a pocs minuts caminant des de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada. Si us plau, si tens alguna necessitat especial o alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.




L'apartament està situat al centre de districte històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no és possible aparcar. És important tenir en compte que només es pot entrar al centre històric 3 vegades en automòbil (per trimestre). Per exemple, en registrar-se i sortir. Encara que no està permès estacionar, pots carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina. No és possible estacionar davant de l'apartament, sempre recomanem aparcar abans i anar caminant. L'apartament està situat a la segona planta d'un edifici històric sense ascensor i els propietaris han decidit no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions disposen d'un ventilador de sostre i unes finestres de molt bona qualitat pel que fa a la temperatura. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. - De les 21:00 a les 23:00 son 20€. - De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la vostra reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




L'apartament es troba situat al cor del Barri Vell. Davant hi ha La Rambla, un carrer central ple de vida, restaurants i terrasses. Desde La Rambla és ideal explorar Girona. Només es troba a uns minuts caminant, d'entre moltes coses, de la Catedral de Santa Maria, el Call Jueu i la Muralla. Està al centre de tota la bellesa, just darrere de la Plaça del Vi i les cases del Riu Onyar. El Barri Vell és conegut per la varietat de bons restaurants assequibles i petites botigues. És molt recomanat per aquells que volen quedar-se en una destinació única i còmode i experimentar aquesta meravellosa ciutat.



Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi (uns 35 euros) o a uns 30 minuts amb autobús per uns 3 euros. Els autobusos s'aturen a l'estació de tren, que es troba a 15 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres, per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. El barri vell (on es troba l'apartament) té accés limitat al trànsit, de manera que no es pot aparcar al carrer. No obstant això, pots parar a prop de l'apartament uns minuts per descarregar l'equipatge. Però després cal aparcar el cotxe a un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Parking Saba Santa Caterina. Està a 5 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia més econòmic. Si estàs interessat, podem organitzar-ho. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, a uns 10 minuts caminant.


Bonic i totalment únic apartament de tres habitacions en un edifici històric del 1879, al cor del Barri Vell. És un apartament que ha estat recentment reformat amb molta cura pels detalls. S'han conservat i restaurat antics elements clàssics en excel·lents condicions, combinats amb elements industrials contemporanis. El nom 'Rajoles' ve donat ja que a quasi totes les habitacions de l'apartament s'hi poden trobar les típiques rajoles catalanes antigues. Un lloc meravellós, perfecte per relaxar-te i gaudir de tota la bellesa que ofereix la ciutat de Girona.

L'apartament està a la segona planta d'un edifici històric al centre de Girona amb l'entrada al carrer de l'Argenteria, l'extensió de la Rambla de la Llibertat. L'edifici no té ascensor, però l'entrada és espaiosa i les escales no són gaire empinades. El balcó ofereix excel·lents vistes de determinats festivals duts a terme a La Rambla en determinats moments de l'any, per exemple el Tarlà de l'Argenteria (un ninot de l'època de la pesta que fa acrobàcies). Des d'un punt de vista mediambiental, es va prendre una decisió conscient de no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions tenen ventiladors de sostre de qualitat que genera suficient aire fresc. Les finestres són de molt bona qualitat i no deixen entrar la calor en les èpoques d'estiu ni el fred a la temporada d'hivern. El menjador té un còmode sofà amb dues butaques i hi ha una espaiosa taula amb sis cadires. Hi ha wifi amb fibra òptica i una gran Smart TV. Hi ha tres habitacions, totes elles amb llit doble (150x200, 145x190, 140x200). L'habitació del front té accés al balcó i consta d'un escriptori. La cuina té un disseny clàssic i industrial i està equipada amb totes les modernes comoditats. Tot el que es troba és d'alta qualitat. Rentavaixelles, forn, microones... per tal que tinguis una agradable estada. Hi ha un lavabo molt ampli amb un disseny únic. Trobaràs una pica, una dutxa i un lavabo. Al rebedor, darrere una paret, hi ha el safareig amb una rentadora. Molt pràctic, sobretot per a ciclistes, ja que és un espai extra per guardar bicicletes o equipatge.



L'apartament està situat al centre de districte històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no és possible aparcar. És important tenir en compte que només es pot entrar al centre històric 3 vegades en automòbil (per trimestre). Per exemple, en registrar-se i sortir. Encara que no està permès estacionar, pot carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina. No és possible estacionar davant de l'apartament, sempre recomanem aparcar abans i anar caminant. L'apartament està situat a la segona planta d'un edifici històric sense ascensor i els propietaris han decidit no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions disposen d'un ventilador de sostre i unes finestres de molt bona qualitat pel que fa a la temperatura.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.


Bonic i totalment únic apartament de tres habitacions en un edifici històric del 1879, al cor del Barri Vell. És un apartament que ha estat recentment reformat amb molta cura pels detalls. S'han conservat i restaurat antics elements clàssics en excel·lents condicions, combinats amb elements industrials contemporanis. El nom 'Rajoles' ve donat ja que a quasi totes les habitacions de l'apartament s'hi poden trobar les típiques rajoles catalanes antigues. Un lloc meravellós, perfecte per relaxar-te i gaudir de tota la bellesa que ofereix la ciutat de Girona.

L'apartament està a la segona planta d'un edifici històric al centre de Girona amb l'entrada al carrer de l'Argenteria, l'extensió de la Rambla de la Llibertat. L'edifici no té ascensor, però l'entrada és espaiosa i les escales no són gaire empinades. El balcó ofereix excel·lents vistes de determinats festivals duts a terme a La Rambla en determinats moments de l'any, per exemple el Tarlà de l'Argenteria (un ninot de l'època de la pesta que fa acrobàcies). Des d'un punt de vista mediambiental, es va prendre una decisió conscient de no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions tenen ventiladors de sostre de qualitat que genera suficient aire fresc. Les finestres són de molt bona qualitat i no deixen entrar la calor en les èpoques d'estiu ni el fred a la temporada d'hivern. El menjador té un còmode sofà amb dues butaques i hi ha una espaiosa taula amb sis cadires. Hi ha wifi amb fibra òptica i una gran Smart TV. Hi ha tres habitacions, totes elles amb llit doble (150x200, 145x190, 140x200). L'habitació del front té accés al balcó i consta d'un escriptori. La cuina té un disseny clàssic i industrial i està equipada amb totes les modernes comoditats. Tot el que es troba és d'alta qualitat. Rentavaixelles, forn, microones... per tal que tinguis una agradable estada. Hi ha un lavabo molt ampli amb un disseny únic. Trobaràs una pica, una dutxa i un lavabo. Al rebedor, darrere una paret, hi ha el safareig amb una rentadora. Molt pràctic, sobretot per a ciclistes, ja que és un espai extra per guardar bicicletes o equipatge.



L'apartament està situat al centre de districte històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no és possible aparcar. És important tenir en compte que només es pot entrar al centre històric 3 vegades en automòbil (per trimestre). Per exemple, en registrar-se i sortir. Encara que no està permès estacionar, pot carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina. No és possible estacionar davant de l'apartament, sempre recomanem aparcar abans i anar caminant. L'apartament està situat a la segona planta d'un edifici històric sense ascensor i els propietaris han decidit no instal·lar aire condicionat. Totes les habitacions disposen d'un ventilador de sostre i unes finestres de molt bona qualitat pel que fa a la temperatura.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top