Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

març 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 - - -
abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- 2 3 4 - - -
- 9 10 - - - -
- - - - - - 21
22 - - - - - -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - 9 10 - -
- 14 15 - - - -
- - - 23 24 25 -
- - - 30 31
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- 4 5 6 7 8 -
- - - - 14 15 16
17 18 19 20 21 - -
- - - - - - 30

Descripció

Apartament de 3 habitacions completament renovat i moblat recentment, situat en un lloc privilegiat al centre històric. El pis es troba al cor del Barri Vell, el lloc perfecte per gaudir i explorar Girona. L'apartament està situat a la 4a planta d'un edifici sense ascensor, just sobre el pont Eiffel o de ferro. L'apartament té una vista espectacular sobre el riu Onyar per una banda i la Rambla per l'altra. Hi ha balcons a banda i banda. Hi ha 3 habitacions, una cuina gran totalment equipada, sala d'estar, traster (per a bicicletes), un ampli bany amb dutxa i lavabo.
L’entrada es troba al costat del pont Eiffel a través d’una escala sense ascensor.

L'apartament té capacitat per a 6 persones còmodament. Hi ha 3 dormitoris amb llits dobles i la cuina té una taula de menjador per a 6. Hi ha internet ràpid i la sala d'estar té un sofà i TV gran. La cuina està totalment equipada amb tots els electrodomèstics moderns, com ara microones / forn, rentavaixelles, rentadora, nevera, etc. Hi ha tot allò per assegurar-te una estada agradable.
També hi ha una habitació addicional que pots utilitzar per guardar bicicletes o maletes.


Si vols més informació o tens alguna pregunta, fes-nos-ho saber.
També et podem ajudar amb les opcions de pàrquing, direccions o trasllats des de/a l’aeroport/platja.



Apartament de 3 habitacions completament renovat i moblat recentment, situat en un lloc privilegiat al centre històric. El pis es troba al cor del Barri Vell, el lloc perfecte per gaudir i explorar Girona. L'apartament està situat a la 4a planta d'un edifici sense ascensor, just sobre el pont Eiffel o de ferro. L'apartament té una vista espectacular sobre el riu Onyar per una banda i la Rambla per l'altra. Hi ha balcons a banda i banda. Hi ha 3 habitacions, una cuina gran totalment equipada, sala d'estar, traster (per a bicicletes), un ampli bany amb dutxa i lavabo i també hi ha un bany extra petit amb lavabo. L’entrada es troba al costat del pont Eiffel a través d’una escala sense ascensor. L'apartament té capacitat per a 6 persones còmodament. Hi ha 3 dormitoris amb llits dobles i la cuina té una taula de menjador per a 6. Hi ha internet ràpid i la sala d'estar té un sofà i TV gran. La cuina està totalment equipada amb tots els electrodomèstics moderns, com ara microones / forn, rentavaixelles, rentadora, nevera, etc. Hi ha tot allò per assegurar-te una estada agradable. També hi ha una habitació addicional que pots utilitzar per guardar bicicletes o maletes.


L'apartament es troba a la quarta planta d'un edifici sense ascensor al centre de la Rambla, al cor del nucli antic. L'entrada es troba al costat del pont Eiffel, conegut com el pont de 'Ferro' o el pont de les 'Peixateries Velles'. És un pont construït el 1873 per Gustave Eiffel i Cie. El barri és encantador, ple de restaurants, terrasses, i botigues. L’entrada condueix a una escala sense ascensor, de manera que hi ha algunes escales per pujar, són una mica empinades. No pots arribar a l’apartament amb cotxe, així que t'aconsellem aparcar abans d’arribar a la nostra oficina per fer el check-in. No dubtis en contactar amb nosaltres per obtenir més informació.


Tenim la nostra oficina al centre del barri vell, pocs minuts caminant des de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada aquí. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, si tens alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents, etc.


L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no es pot aparcar. És important tenir en compte que només pots entrar al centre històric 3 vegades amb cotxe (per trimestre). Per exemple, quan fa el check-in i check-out. Tot i que no està permés aparcar, pots carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina. L'apartament està situat a la quarta planta d'un edifici històric sense ascensor. Tingues en compte que les escales són força pronunciades i estretes. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. - De les 21:00 a les 23:00 son 20€. - De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




L'apartament està situat al cor del centre històric, el Barri Vell, a un pas de tots els emblematics edificis com la catedral i l'antiga muralla. A davant de l'apartament, hi ha la Rambla, un carrer cèntric ple de restaurants i terrasses i a l’altra banda hi ha el riu Onyar. Quan creuis el pont Eiffel, arribareu al carrer de Santa Clara, ple de 'boutiques' i una bona manera d'arribar a la Plaça de la Independència, plena de terrasses i restaurants. La ubicació és ideal per a qualsevol persona que vulgui explorar tots els racons i encants de la ciutat.


Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb taxi (uns 30 €) o autobús (per uns 3 €) a uns 30 minuts. Els autobusos s'aturaren a l'estació de tren que es troba a 10 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té una connexió d'alta velocitat amb Barcelona. En 35 min, estaràs al centre d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya. En tren també pots anar a Figueres per visitar el conegut museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament, el barri històric (on es troba l'apartament) té un accés limitat al trànsit, de manera que no es pot aparcar al carrer. No obstant això, pots parar i aparcar davant de l'apartament per uns minuts perquè puguis descarregar l'equipatge. Però després d'això cal aparcar el cotxe en un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop dels apartaments. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que us recomanem: Aparcament Saba Santa Caterina. És a 5 minuts a peu. Ofereixen un bitllet de diversos dies que és molt útil i econòmic. Si estàs interessat, podem organitzar-ho per tu i lliurar-lo a l'arribada. També hi ha aparcament gratuït a l'estació de La Copa: (a 10 minuts caminant).


Apartament de 3 habitacions totalment equipat i amb vistes fantàstiques.

Apartament de 3 habitacions completament renovat i moblat recentment, situat en un lloc privilegiat al centre històric. El pis es troba al cor del Barri Vell, el lloc perfecte per gaudir i explorar Girona. L'apartament està situat a la 4a planta d'un edifici sense ascensor, just sobre el pont Eiffel o de ferro. L'apartament té una vista espectacular sobre el riu Onyar per una banda i la Rambla per l'altra. Hi ha balcons a banda i banda. Hi ha 3 habitacions, una cuina gran totalment equipada, sala d'estar, traster (per a bicicletes), un ampli bany amb dutxa i lavabo i també hi ha un bany extra petit amb lavabo.
L’entrada es troba al costat del pont Eiffel a través d’una escala sense ascensor.

L'apartament té capacitat per a 6 persones còmodament. Hi ha 3 dormitoris amb llits dobles i la cuina té una taula de menjador per a 6. Hi ha internet ràpid i la sala d'estar té un sofà i TV gran. La cuina està totalment equipada amb tots els electrodomèstics moderns, com ara microones / forn, rentavaixelles, rentadora, nevera, etc. Hi ha tot allò per assegurar-te una estada agradable.


L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no es pot aparcar. És important tenir en compte que només pots entrar al centre històric 3 vegades amb cotxe (per trimestre). Per exemple, quan fas el check-in i check-out. Tot i que no està permés aparcar, pots carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina.
L'apartament està situat a la quarta planta d'un edifici històric sense ascensor. Tingues en compte que les escales són força pronunciades i estretes.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional:
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: Aquest és un impost que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona i nit (majors de 16 anys), durrant un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Apartament de 3 habitacions completament renovat i moblat recentment, situat en un lloc privilegiat al centre històric. El pis es troba al cor del Barri Vell, el lloc perfecte per gaudir i explorar Girona. L'apartament està situat a la 4a planta d'un edifici sense ascensor, just sobre el pont Eiffel o de ferro. L'apartament té una vista espectacular sobre el riu Onyar per una banda i la Rambla per l'altra. Hi ha balcons a banda i banda. Hi ha 3 habitacions, una cuina gran totalment equipada, sala d'estar, traster (per a bicicletes), un ampli bany amb dutxa i lavabo i també hi ha un bany extra petit amb lavabo.
L’entrada es troba al costat del pont Eiffel a través d’una escala sense ascensor.

L'apartament té capacitat per a 6 persones còmodament. Hi ha 3 dormitoris amb llits dobles i la cuina té una taula de menjador per a 6. Hi ha internet ràpid i la sala d'estar té un sofà i TV gran. La cuina està totalment equipada amb tots els electrodomèstics moderns, com ara microones / forn, rentavaixelles, rentadora, nevera, etc. Hi ha tot allò per assegurar-te una estada agradable.


L'apartament es troba al centre del barri històric, on l'accés amb cotxe és difícil i no es pot aparcar. És important tenir en compte que només pots entrar al centre històric 3 vegades amb cotxe (per trimestre). Per exemple, quan fas el check-in i check-out. Tot i que no està permés aparcar, pots carregar i descarregar les maletes a la nostra oficina.
L'apartament està situat a la quarta planta d'un edifici històric sense ascensor. Tingues en compte que les escales són força pronunciades i estretes.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional:
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: Aquest és un impost que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona i nit (majors de 16 anys), durrant un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.


Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Vaixella Vaixella
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top